Schappennieuws is uitgebreid met SCHAPPENPRAAT, een maandelijkse column waarin gediplomeerd gewichtsconsulente en voedingsdeskundige Monique de laatste ins & outs over voeding bespreekt, lekkere en gezonde recepten deelt, maar ook vragen zal beantwoorden over voeding en diëtiek.

Beckers Loempia Zalm/Teriyaki en Babi Pangang

Beckers introduceert twee nieuwe varianten loempia’s, namelijk Zalm/Teriyaki loempia’s, die volgens oosters recept gemaakt zijn en zalm en groente in Japanse teriyaki marinade bevatten en Babi Pangang loempia’s die volgens een populair Chinees recept gemaakt zijn en bestaan uit varkensvlees, rijst en groente in zoete babi pangang marinade.

Print Friendly

Comments are closed.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten