Schappennieuws is uitgebreid met SCHAPPENPRAAT, een maandelijkse column waarin gediplomeerd gewichtsconsulente en voedingsdeskundige Monique de laatste ins & outs over voeding bespreekt, lekkere en gezonde recepten deelt, maar ook vragen zal beantwoorden over voeding en diëtiek.

Beemster Royaal

Beemster introduceert Royaal, de eerste premium specialiteit uit de reeks ‘Meesterstukken’ met een even rijke als pittige smaak en een uitmuntende kwaliteit, met de zachte smedigheid zoals we die kennen van de Beemster kazen. Onweerstaanbaar op een lekker luxe en royaal belegd broodje of boterham, als kookkaas op een tosti, in de fondue of een ovengerecht. Maar ook heel bijzonder als borrelkaas bij een goed glas wijn, port of Belgisch bier.

Tot de Meesterserie gaan uitsluitend de allerbeste en aller-lekkerste kazen van Beemster kaas behoren. Deze worden stuk voor stuk door de Beemster kaasmeester geselecteerd.

Beemster Royaal is zowel in stukformaat als plakken beschikbaar.

Print Friendly

Comments are closed.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten