Schappennieuws is uitgebreid met SCHAPPENPRAAT, een maandelijkse column waarin gediplomeerd gewichtsconsulente en voedingsdeskundige Monique de laatste ins & outs over voeding bespreekt, lekkere en gezonde recepten deelt, maar ook vragen zal beantwoorden over voeding en diëtiek.

Bonduelle Zonnige groentes à la Provençale

Bonduelle heeft drie soorten mediterrane groentes à la Provençale op de markt gebracht. Ze laten zich goed combineren met rijst of pasta, zijn heerlijk met vis of kip maar ook verrassend op bruschetta. Ze zijn bereid met een vleugje extra vierge olijfolie en verkrijgbaar in de varianten: ratatouille, aubergines en courgettes à la Provençale.

Print Friendly

Comments are closed.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten