Schappennieuws is uitgebreid met SCHAPPENPRAAT, een maandelijkse column waarin gediplomeerd gewichtsconsulente en voedingsdeskundige Monique de laatste ins & outs over voeding bespreekt, lekkere en gezonde recepten deelt, maar ook vragen zal beantwoorden over voeding en diëtiek.

Fiorucci Italiaanse Vleeswaren

Fiorucci is in Italië al jarenlang een bekend A-merk en hun kwalitatieve vleeswaren zijn nu ook in Nederland verkrijgbaar. Deze worden volgens Italiaans recept gemaakt maar ook in eigen land gedroogd en gesneden.

In Nederland zijn de volgende producten verkrijgbaar:
Bresaola: mager, gedroogd rundvlees die zijn bijzondere, krachtige smaak dankt aan een kruidenmix uit het Alpengebied
Pancetta: gedroogd en gekruid spek dat afkomstig is van de varkensbuik. De pancetta wordt vervolgens volgens Italiaanse traditie opgerold, gevuld en gedroogd
Salami Nostrano:  één van de beroemdste salami’s in Italië die te herkennen is aan zijn grove structuur
Coppa: varkensvlees dat gemaakt is van een spier uit de hals en geroemd wordt vanwege zijn krachtige smaak
Spianata Romana: een sappige salami met peperkorrels
Salami Milano: een salami met een erg fijne structuur en een kenmerkende zoete geur en smaak
Prosciutto Di Parma: de wereldwijd bekende ham uit Parma die uitsluitend wordt gemaakt van het vlees van de poten van een varken
Antipasto Italiano: een mix van de Salami Milano, de Coppa en Parmaham

Print Friendly

Comments are closed.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten