Schappennieuws is uitgebreid met SCHAPPENPRAAT, een maandelijkse column waarin gediplomeerd gewichtsconsulente en voedingsdeskundige Monique de laatste ins & outs over voeding bespreekt, lekkere en gezonde recepten deelt, maar ook vragen zal beantwoorden over voeding en diëtiek.

Gevulde eieren met Zuivelhoeve Heks’n kaas (8 stuks)

Ingrediënten

  • 4 eieren, hardgekookt en afgekoeld
  • 2 eetlepels Heks’n kaas
  • (versgemalen) witte peper, zout

Bereiding
Snijd de eieren in de lengte doormidden en verwijder de eidooiers. Doe de eidooiers in een kommetje en prak ze fijn (hou evt. wat eigeelkruimels achter voor de decoratie). Roer hier de Heks’n kaas door en breng op smaak met (versgemalen) witte peper en zout. Schep of spuit het mengsel in de eiwithelften en bestrooi met de achtergehouden eigeelkruimels. Evt. een takje peterselie gebruiken als decoratie.

Print Friendly

Comments are closed.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten