Schappennieuws is uitgebreid met SCHAPPENPRAAT, een maandelijkse column waarin gediplomeerd gewichtsconsulente en voedingsdeskundige Monique de laatste ins & outs over voeding bespreekt, lekkere en gezonde recepten deelt, maar ook vragen zal beantwoorden over voeding en diëtiek.

Honig Pasta Vezelrijk

Honig Vezelrijk pasta is een pasta met 30% meer vezels dan de volkoren variant en met de lekkere smaak van gewone pasta. De meeste Nederlanders zijn zich bewust van het belang van deze vezels maar nog geen 10% van de Nederlandse bevolking krijgt deze ook daadwerkelijk dagelijks binnen. Met het eten van Vezelrijk pasta krijg je veel voedingsvezels binnen, die onder meer voor een gezonde spijsvertering zorgen.

Verkrijgbaar in de volgende 5 varianten: Fusilli, Penne, Farfalle, Spaghetti en Macaroni.

Print Friendly

Comments are closed.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten