Schappennieuws is uitgebreid met SCHAPPENPRAAT, een maandelijkse column waarin gediplomeerd gewichtsconsulente en voedingsdeskundige Monique de laatste ins & outs over voeding bespreekt, lekkere en gezonde recepten deelt, maar ook vragen zal beantwoorden over voeding en diëtiek.

Jack Klijn Oerpinda

Jack Klijn werkt voor Oerpinda samen met lokale bevolking van Bolivia. De pinda komt uit de Andes-valleien in Bolivia en heeft zijn oorspronkelijke karakter behouden. De arme lokale bevolking krijgt door de teelt van de pinda’s een hoger en stabieler inkomen en ook de sociale omstandigheden en welzijn verbeteren erdoor. Dit maakt de Oerpinda tot een heerlijke, authentieke en faire snack.

De nieuwe Oerpinda van Jack Klijn is leverbaar in een gezouten en een ongezouten variant en zit in stazakken van 250 gram.

Print Friendly

Comments are closed.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten