Schappennieuws is uitgebreid met SCHAPPENPRAAT, een maandelijkse column waarin gediplomeerd gewichtsconsulente en voedingsdeskundige Monique de laatste ins & outs over voeding bespreekt, lekkere en gezonde recepten deelt, maar ook vragen zal beantwoorden over voeding en diëtiek.

Kees “Kaas”

Kees is een gezond alternatief voor kaas omdat het 60% minder verzadigd vet en 30% minder zout bevat dan 48+ kaas. De dierlijke melkvetten, die vaak verzadigd zijn, zijn hierbij vervangen door plantaardige vetten. Hierdoor helpt Kees bij het behouden van een verantwoord cholesterolgehalte.

Print Friendly

Comments are closed.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten