Schappennieuws is uitgebreid met SCHAPPENPRAAT, een maandelijkse column waarin gediplomeerd gewichtsconsulente en voedingsdeskundige Monique de laatste ins & outs over voeding bespreekt, lekkere en gezonde recepten deelt, maar ook vragen zal beantwoorden over voeding en diëtiek.

Koude pasta salade met Zuivelhoeve Heks’n kaas (4 pers)

Ingrediënten

    • 300 gram penne (pasta)
    • 150 gram reepjes gerookte zalm of salami
    • 150 gram Heks’n kaas
    • 2 eetlepels olijfolie
    • 1 rode paprika in fijne reepjes
    • 2 komkommers in reepjes
    • 50 gram bleekselderij
    • 50 gram zongedroogde tomaatjes
    • (versgemalen) peper, zout

Bereiden
Kook de pasta beetgaar en spoel af met koud water. Voeg daarna de olie toe. Meng de Heks’n kaas met de reepjes gerookte zalm (of salami), paprika, komkommer, bleekselderij en zongedroogde tomaatjes. Voeg als laatste de pasta toe en breng op smaak met zout en versgemalen peper. Verdeel het over 4 borden (serveertip: serveer met een mandje stokbrood). Ook lekker bij de bbq!

Print Friendly

Comments are closed.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten