Schappennieuws is uitgebreid met SCHAPPENPRAAT, een maandelijkse column waarin gediplomeerd gewichtsconsulente en voedingsdeskundige Monique de laatste ins & outs over voeding bespreekt, lekkere en gezonde recepten deelt, maar ook vragen zal beantwoorden over voeding en diëtiek.

La Bonbonnerie 5 nieuwe varianten bonbons

La Bonbonnerie heeft vijf heerlijke varianten bonbons aan hun assortiment toegevoegd. De varianten zijn gekoppeld aan vier bekende
Belgische plaatsnamen, namelijk Antwerpen, Luik, Leuven en Brussel, aangevuld met een assortiment Classique.
De bonbons en chocolade van La Bonbonnerie worden uitsluitend gemaakt met Callebaut chocolade.

Print Friendly

Comments are closed.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten