Schappennieuws is uitgebreid met SCHAPPENPRAAT, een maandelijkse column waarin gediplomeerd gewichtsconsulente en voedingsdeskundige Monique de laatste ins & outs over voeding bespreekt, lekkere en gezonde recepten deelt, maar ook vragen zal beantwoorden over voeding en diëtiek.

La Bonbonnerie Romige bonbons

De nieuwe bonbons van La Bonbonnerie zijn heerlijk romig en gevuld met diverse smaken waaronder vanille, aardbei en mocca. De bonbons bevinden zich in een goudkleurig vensterdoosje met gewichten van 225 gram en 450 gram.
De duodoos bestaat uit twee vakken die naast de romige bonbons nog een andere variant zoals seizoensbonbons of handgemaakte bakkerschocolade bevatten. De producten zijn gemaakt met Callebout chocolade.

Print Friendly

Comments are closed.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten