Schappennieuws is uitgebreid met SCHAPPENPRAAT, een maandelijkse column waarin gediplomeerd gewichtsconsulente en voedingsdeskundige Monique de laatste ins & outs over voeding bespreekt, lekkere en gezonde recepten deelt, maar ook vragen zal beantwoorden over voeding en diëtiek.

Mekkafood Pizza Döner

De Pizza Döner is een combinatie tussen een Italiaanse en Turkse pizza. Op de de dunne pizzabodem bevindt zich een heerlijke laag roomkaas die belegd is met mozzarella, gehakte tomaten en verse stukjes groene en rode paprika. Hierop liggen de voorgebakken reepjes döner kebap, gemaakt van fijn gekruid kippenvlees. De pizza heeft haar volle speciale smaak te danken aan de zorgvuldig geselecteerde combinatie van kruiden en specerijen. Deze pizza komt twee keer zo snel uit de oven als een gewone Italiaanse pizza aangezien de bereidingstijd slechts vijf minuten is.

 

Print Friendly

Comments are closed.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten