Schappennieuws is uitgebreid met SCHAPPENPRAAT, een maandelijkse column waarin gediplomeerd gewichtsconsulente en voedingsdeskundige Monique de laatste ins & outs over voeding bespreekt, lekkere en gezonde recepten deelt, maar ook vragen zal beantwoorden over voeding en diëtiek.

Receptidee

Op deze pagina staan ingezonden recepten, die één of meerdere producten van deze website als ingrediënt hebben. Zo kunnen we ideeën van elkaar opdoen en ondertussen genieten van de nieuwste producten!

Laatst ingezonden recept

Champignons met Zuivelhoeve Heks’n kaas (4 pers)

Ingrediënten

  • 500 gram champignons
  • 100 gr Heksenkaas
  • 1 kleine ui
  • Olijf olie
  • Zout, peper

Bereiden
Champignons schoonvegen met keukenpapier. Snipper de ui fijn en snij de champignons in plakjes. Olijfolie heet laten worden in de bakpan en de plakjes champignons met de fijn gesnipperde ui toevoegen. Laten bakken en op het laatst de Heks’n kaas toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Je kunt de champignons zowel koud als warm serveren. Serveer tip: serveer met een mandje stokbrood. Lekker als voorgerecht, maar ook heerlijk bij de borrel!

Uw recept (eventueel met een foto in de bijlage) kunt u mailen naar: info@schappennieuws.nl

Print Friendly

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten