Op deze pagina staan ingezonden recepten, die één of meerdere producten van deze website als ingrediënt hebben. Zo kunnen we ideeën van elkaar opdoen en ondertussen genieten van de nieuwste producten!
Laatst ingezonden recept
Champignons met Zuivelhoeve Heks’n kaas (4 pers)
- 500 gram champignons
- 100 gr Heksenkaas
- 1 kleine ui
- Olijf olie
- Zout, peper
Bereiden
Champignons schoonvegen met keukenpapier. Snipper de ui fijn en snij de champignons in plakjes. Olijfolie heet laten worden in de bakpan en de plakjes champignons met de fijn gesnipperde ui toevoegen. Laten bakken en op het laatst de Heks’n kaas toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Je kunt de champignons zowel koud als warm serveren. Serveer tip: serveer met een mandje stokbrood. Lekker als voorgerecht, maar ook heerlijk bij de borrel!
Uw recept (eventueel met een foto in de bijlage) kunt u mailen naar: info@schappennieuws.nl