Schappennieuws is uitgebreid met SCHAPPENPRAAT, een maandelijkse column waarin gediplomeerd gewichtsconsulente en voedingsdeskundige Monique de laatste ins & outs over voeding bespreekt, lekkere en gezonde recepten deelt, maar ook vragen zal beantwoorden over voeding en diëtiek.

Rode bieten salade met Zuivelhoeve Heks’n kaas

Ingrediënten

    • 300 gram gekookte rode bieten
    • 150 gram Heks’n kaas
    • 1/2 eetlepel citroensap
    • 1/2 eetlepel olijfolie (extra vierge)
    • mespunt kaneelpoeder
    • zout

Bereiden
Roer in een kom Heks’n kaas, citroensap, olijfolie en kaneelpoeder door elkaar. Bieten pellen en in blokjes snijden. Schep de bieten door het Heks’n kaas mengsel. Salade evt. op smaak brengen met zout. Ook lekker bij de bbq!

Print Friendly

Comments are closed.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten