- 6 sneetjes casinobrood
- 2 eieren
- 80 gram Heks’n kaas
- 100 gram bacon
- 4 plakken kaas
- 2 plakken ham
- komkommer
- tomaat
Bereiden
Kook de eieren in 8 minuten hard, spoel ze af onder koud stromend water en pel ze. Snijd de eieren in plakjes. Bak 100 gram bacon uit in een droge koekenpan met antiaanbaklaag. Schaaf 1 komkommer met een dunschiller in lange repen (of snijd in dunne plakjes), dep ze droog met keukenpapier. Besmeer 6 sneden casinobrood dun met 4 eetlepels Heks’n kaas. Beleg de helft met komkommerlinten, plakjes tomaat, een plak kaas en dek af met bacon. Beleg de andere met Heks’n kaas besmeerde sneden met kaas, ham en plakjes gekookt ei. Leg beide delen op elkaar. Snijd het brood schuin doormidden en serveer evt. met een (saté)prikker.