Schappennieuws is uitgebreid met SCHAPPENPRAAT, een maandelijkse column waarin gediplomeerd gewichtsconsulente en voedingsdeskundige Monique de laatste ins & outs over voeding bespreekt, lekkere en gezonde recepten deelt, maar ook vragen zal beantwoorden over voeding en diëtiek.

Sandwich Heks’n kaas (2 pers)

Ingrediënten

    • 6 sneetjes casinobrood
    • 2 eieren
    • 80 gram Heks’n kaas
    • 100 gram bacon
    • 4 plakken kaas
    • 2 plakken ham
    • komkommer
    • tomaat

Bereiden
Kook de eieren in 8 minuten hard, spoel ze af onder koud stromend water en pel ze. Snijd de eieren in plakjes. Bak 100 gram bacon uit in een droge koekenpan met antiaanbaklaag. Schaaf 1 komkommer met een dunschiller in lange repen (of snijd in dunne plakjes), dep ze droog met keukenpapier. Besmeer 6 sneden casinobrood dun met 4 eetlepels Heks’n kaas. Beleg de helft met komkommerlinten, plakjes tomaat, een plak kaas en dek af met bacon. Beleg de andere met Heks’n kaas besmeerde sneden met kaas, ham en plakjes gekookt ei. Leg beide delen op elkaar. Snijd het brood schuin doormidden en serveer evt. met een (saté)prikker.

Print Friendly

Comments are closed.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten