- 300 gram gekookte spaghetti
- 200 gram spekjes of reepjes kipfilet
- 200 gram Heks’n kaas
- 2 eieren
- 2 eetlepels olijfolie
- 50 gram Parmezaanse kaas
- 1 teen knoflook, geperst
Bereiden
Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de spekjes of kipfilet samen met de knoflook 4 min. Klop ondertussen de eieren los. Neem de pan met het spek of kipfilet van het vuur en houd deze apart. Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp ondertussen de Parmezaanse kaas. Giet de pasta af. Doe de pasta, van het vuur, terug in de pan en voeg de spekjes of kipfilet toe. Roer de eieren, Heks’n kaas en de helft van de kaas erdoor en maal er flink wat zwarte peper over. Verdeel de spaghetti over 4 borden en bestrooi met de rest van de kaas.