Schappennieuws is uitgebreid met SCHAPPENPRAAT, een maandelijkse column waarin gediplomeerd gewichtsconsulente en voedingsdeskundige Monique de laatste ins & outs over voeding bespreekt, lekkere en gezonde recepten deelt, maar ook vragen zal beantwoorden over voeding en diëtiek.

Zuivelhoeve Heks’n Kaas

Heks’n Kaas, een lekkere romige en frisse roomkaas met verse kruiden, is oorspronkelijk bedacht door een groenteboer in Twente. De kaas is inmiddels een begrip in het oosten van Nederland, maar is vanaf nu ook in de rest van ons land verkrijgbaar.
De luchtige roomkaas is een ambachtelijk zuivelproduct en wordt uitsluitend bereid met verse ingrediënten als peterselie, prei en knoflook. Heks’n Kaas is geschikt om te smeren (op (stok)brood, toast of bij de tosti), te dippen (met rauwkost) of mee te koken (bij vlees, vis of door de pasta).
De roomkaas is verpakt in een handig emmertje met een inhoud van 200 gram, dat je zo op tafel zet. Om de emmer bevindt zich een wikkel waarop aan de binnenkant originele recepten en serveersuggesties te vinden zijn.
Voor receptideeën met Heks’n Kaas klik hier

Print Friendly

Comments are closed.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten